Mitsubishi Space Star műszaki adatok

Mitsubishi Space Star műszaki adatok

Ismerje meg a vadonatúj Mitsubishi Space Star modell műszaki adatok listáját.

Mitsbishi Space Star
Mitsbishi Space Star

Élvezetes vezetni!

A vezetés élménye mellett az alacsony fogyasztása is vonzóvá teszi. A Space Star megkíméli Önt a magas üzemanyag költségektől és alacsony Co2 kibocsátásával a környezetet is kevébé terheli. Ahogy a neve is sugallja, a városi járgány gyors meghajtásával és a legújabb Euro 6d technológiával nyűgöz le.

Üzemanyag-fogyasztás (l/100 km) kombinált 4,7-4,5. CO2-kibocsátás (g/km) kombinált 108-104. Az értékeket az új WLTP vizsgálati ciklus szerint határozták meg, és a korábbi NEDC mérési eljárásra konvertálták át.

Mistubishi Space Star készlet - Mitsubishi Tóth Szolnok
Mistubishi Space Star készlet – Mitsubishi Tóth Szolnok

Üzemanyag-hatékony motor

A Space Star magabiztosan és határozottan közlekedik. Csak az üzemanyag-fogyasztás tekintetében tartja magát visszafogottan. Az 52 kW (71 LE) teljesítményű 1.2 benzinmotor kényelmesen illeszkedik minden költségvetésbe.

Mitsubishi Space Star - Mitsubishi Tóth Szolnok
Mitsubishi Space Star – Mitsubishi Tóth Szolnok

Elérhető sebességváltók

5 fokozatú kézi sebességváltó
A sebességváltás egyszerű és nyugodt: a váltógomb nagyon könnyen vezethető. Ezáltal a sebességváltás szinte magától értetődővé válik.

Kényelmes CVT automata
Szeretné a sebességváltást átengedni? A Space Star a kényelmes CVT automatával (felszereltség függvényében eélrhető) szívesen megteszi ezt Ön helyett.

Automatikus start-stop rendszer

Amikor felengedi a gázpedált és fékez, a motor leáll. Ha lenyomja a kuplungot, azonnal újraindul. Az automata változatban ez a fék- és gázpedállal működik. (felszereltség függvényében elérhető)

Mitsubishi Space Star méretek
Mitsubishi Space Star méretek

Mitsubishi Space Star műszaki adatok

Teljesítmény, üzemanyag-fogyasztás, tömeg – a műszaki adatok mindent feketén-fehéren elérhetőek a katalógusban. Egyszerűen válassza ki a Space Star felszereltség változatát, és tekintse meg a műszaki adatokat.

Mitsubishi Space Star
Mitsubishi Space Star
szechenyi