Mitsubishi Outlander PHEV 2024 – a legenda visszatér

Mitsubishi Outlander PHEV 2024 – a legenda visszatér
Mitsubishi Outlander PHEV 2024 - a legenda visszatér
Mitsubishi Outlander PHEV 2024 – a legenda visszatér
  • A Mitsubishi Motors tovább bővíti modellkínálatát, elektrifikált modelleket kínálva Európa legfontosabb autópiaci szegmenseiben.
  • A márka zászlóshajójának számító Outlander PHEV-t az európai vásárlók számára fejlesztették ki, és az autó 2024-ben debütál a D-SUV kategóriában.
  • A Mitsubishi Motors második generációs, fejlett EV-alapú plug-in hibrid hajtáslánca ikermotoros 4×4 hajtással és a rallypályákon tökéletesre csiszolt Szuper Összkerékvezérléssel működik.

A Mitsubishi Motors Europe tovább bővíti kínálatát az európai piacon. A már gyártás alatt álló új generációs ASX és a 2023 őszén érkező vadonatúj COLT mellett a vállalat 2024-ben lép piacra a kontinensen zászlóshajójával, az új Outlander modellel.

Az európai vásárlók számára fejlesztett, díjnyertes új Outlander PHEV-vel a márka újra bebizonyítja, mennyire fontosnak tartja európai vásárlóit, akik számára egyre több elektrifikált modellt kínál a legfontosabb piaci szegmensekben.

Az Outlander PHEV bevezetésével megerősítjük a Mitsubishi Motors elköteleződését az európai piac iránt, és egyúttal újabb fontos mérföldkőhöz érünk, visszatérve a rendkívül népszerű D-SUV szegmensbe, nyilatkozta Frank Krol, a Mitsubishi Motors Europe elnök-vezérigazgatója. Az Outlander előző három generációja több mint félmilliós értékesítési eredményt ért el a modell 2003-as bemutatása óta. Az új Outlander immár a negyedik generációt képviseli, és díjnyertes dizájnjával és technológiájával új magasságokba röpíti majd márkánkat Európában.”

A Mitsubishi Outlander PHEV azokra az alapokra épít, amelyeket még az úttörőnek számító első generációs plug-in hibrid SUV rakott le 2013-ban, és amelyek 200.000 ilyen autó eladását eredményezték a kontinensen. Előremutató formatervéért és műszaki megoldásaiért az új generációs családi SUV több mint 20 díjat* gyűjtött be az elmúlt két évben.

A Mitsubishi Outlander külső megjelenése a Mitsubishi Motors formanyelvét tükrözi: oldalnézetből a ‘Sculpted Solidity’ elve érvényesül, míg elölnézetből a közismert ‘Dynamic Shield’ orrkiképzés, hátul pedig a ‘Hexaguard Horizon’ formavilág sugall biztonságot és erőt. Az utastér minősége, praktikuma és japán kézműves minőségű kidolgozása egyértelműen prémium benyomást kelt.

Az Outlander második generációs, fejlett EV-alapú plug-in hibrid hajtáslánca ikermotoros 4×4 hajtással és a rallypályákon tökéletesre csiszolt Szuper Összkerékvezérléssel működik. A Mitsubishi Motors első generációs PHEV technológiája nagy sikert aratott a vásárlók körében – először az előző Outlander PHEV, majd 2021-ben az Eclipse Cross PHEV modellben.

A Mitsubishi Outlander PHEV tulajdonosainak biztonságos és komfortos autózásáról a legmodernebb vezetéssegítő és infotainment technológiák gondoskodnak.

Az új Outlander 2024-ben mutatkozik be Európában.

PHEV 2024