Mitsubishi Eclipse Cross PHEV

Mitsubishi Eclipse Cross PHEV

Legyen egy Mitsubishi Eclipse Cross PHEV boldog tulajdonosa és tapasztalja meg a fejlett PHEV technológia előnyeit a mindennapokban.

Mitsubishi Eclipse Cross PHEV
Mitsubishi Eclipse Cross PHEV

Az elegáns hibrid modell

Magabiztos, dinamikus megjelenése anélkül kitűnik, hogy túlzó lenne. Az SUV-k nyújtotta kényelmet ötvözi a hibridek vezetési élményével.

Ismerje meg teljesen új köntösben azt a technológiát, amely az Outlander Plug-in Hybridet Európa legkelendőbb plug-in hibridjévé tette. (forrás: Quelle: European Alternative Fuels Observatory, www.eafo.eu 2021.09.01.; 2013-tól szá,ított kummulált adat)

Üzemanyag-fogyasztás (WLTP kombinált, súlyozott): 2,0 l/100 km. CO2 kibocsátás (WLTP kombinált, súlyozott): 46 g/km. Elektromos hatótávolság (EAER City /L, Mid/ WLTP): 55 km

Mitsubishi Eclpise Cross PHEV design
Mitsubishi Eclpise Cross PHEV design

Design

Magabiztos, elegáns és jellegzetes. Hibrid, kupé és SUV. Ez az új Eclipse Cross Plug-in Hybrid. Kápráztassa el magát a dinamikus vonalvezetésével, a markáns részleteivel, és lenyűgöző felszereltségével. Az Eclipse Cross PHEV ötvözi a benzinmotor előnyeit az elektromos hajtás csendes siklásával. Íme egy egyedülálló crossover SUV, gyönyörű és kifinomult stílusban.

Mitsubishi Eclpise Cross PHEV komfort
Mitsubishi Eclpise Cross PHEV komfort

Komfort

Tapasztalatból tudjuk, hogy egy autó teljesítménye csak akkor bír jelentőséggel, ha azt a vezető uralni is tudja. A kényelmes belső tér kialakításakor ezt tartottuk szem előtt. Minden kapcsolót és vezérlő elemet úgy helyeztünk el, hogy az Ön számára a lehető legkényelmesebb legyen annak érdekében, hogy csak a lényegre összpontosíthasson.

Mitsubishi Eclpise Cross PHEV biztonság
Mitsubishi Eclpise Cross PHEV biztonság

Biztonság

A Mitsubishi számára az autóinak formájánál is fontosabb a lehető legnagyobb biztonság, amit modelljei kínálhatnak Önnek és családjának. Ezért a Mitsubishi teljes körű, az aktív és passzív biztonsági elemekre kiterjedő megoldásokkal vértezte fel az új Mitsubishi Eclipse Cross PHEV-t.

Mitsubishi Eclipse Cross PHEV
Mitsubishi Eclipse Cross PHEV

Műszaki tartalom

A PHEV rendszerben az első és hátsó kerekeket egy-egy kisméretű és könnyű elektromotor hajtja, ami zökkenőmentes és komfortos vezetést kínál, mindemellett olyan gyorsulást és lobbanékonyságot biztosít, ami az elektromos motorok sajátossága. A 2,4 literes benzinmotor az első kerekek meghajtá­sával további erőt biztosít, szükség esetén pedig az akkumulátor töltésére is szolgál, így Önnek sosem kell aggódnia az akkumulátor töltöttségi szintjéért.

Mitshbishi Elcipse Cross PHEV virtuális bemutató
Mitshbishi Elcipse Cross PHEV virtuális bemutató

Virtuális megtekintés

Ismerje meg a virtuális térben a legújabb Mitsubishi PHEV modellt. (német nyelven)

Fedezze fel az Eclipse Cross Plug-in Hybridet. Virtuális és mégis valóságos. A kiterjesztett valóságban okostelefonnal, táblagéppel – vagy 360°-ban asztali számítógépen.

Mitsubishi Zöld Mobilitás
Mitsubishi Zöld Mobilitás

Zöld mobilitás

Tapasztalatainknak van jövője – és ez a Zöld mobilitás: a mobilitási megoldás, amely mindent integrál a jármű körül. Az energiatermeléstől a töltőinfrastruktúráig mindent figyelembe veszünk. “We care” ígéretünknek köszönhetően pedig még könnyebbé tesszük az elektromos mobilitásra való átállást.

360° megtekintés forgatással

További Eclpise Cross PHEV adatok

Tekintse meg Eclipse Cross PHEV készlet ajánlatainkat