Eclipse Cross PHEV modern vezetéstámogató rendszerek

Eclipse Cross PHEV modern vezetéstámogató rendszerek

Az Eclipse Cross PHEV modern vezetéstámogató rendszerek védelmet, irányítást és magas szintű tájékozódást biztosítanak a vezetés során.

Mitsubishi Eclipse Cross PHEV modern vezetéstámogató rendszerek
Mitsubishi Eclipse Cross PHEV modern vezetéstámogató rendszerek

A biztonsági és segédrendszerek

Az Eclipse Cross Plug-in Hybrid biztonságára mindig és mindenhol teljes mértékben számíthat! A vezetés nyugalmát a modern biztonsági és vezetéstámogató rendszerek biztosítják.

Mitsubishi Eclipse Cross PHEV Bi-LED fényszórókkal
Mitsubishi Eclipse Cross PHEV Bi-LED fényszórókkal

Bi-LED fényszórók

A hatékony Bi-LED fényszórók (felszereltség függvényében elérhető LED-technológia a tompított és a távolsági fényszóróhoz) fényt visznek a sötétségbe, és optimálisan megvilágítják a jármű előtti területet. Biztonsági plusz, különösen a hagyományos halogén fényszórókhoz képest.

Led ködlámpák

Lásson és legyen jobban látható – akár ködben, hóban vagy heves esőben. A nagy teljesítményű LED-es ködlámpák (felszereltség függvényében elérhető) megbízhatóan optimális megvilágítást biztosítanak rendkívül kedvezőtlen körülmények között is.Lásson és legyen jobban látható – akár ködben, hóban vagy heves esőben.

7 légzsák

A széria első (az első utasoldali légzsák kikapcsolható) és oldallégzsákok elöl, valamint a fejlégzsákok elöl és hátul csökkentik a sérülésveszélyt. A vezetőoldali térdlégzsák védi a vezető lábát frontális ütközés esetén.

vMitsubishi Eclipse cross PHEV tábla felismerés
Mitsubishi Eclipse cross PHEV tábla felismerés

Közlekedési táblák felismerése
Az első kamera segítségével a közlekedési táblák felismerése (felszereltség függvényében elérhető) azonosítja a sebességhatárokat és az előzési korlátozásokat. Mindkettő valós időben jelenik meg a vezető számára a multiinformációs kijelzőn és a Head-up Display (felszereltség függvényében elérhető) kijelzőn.

Elektronikus rögzítőfék

Az elektronikus rögzítőfék automatikus rögzítő funkcióval megakadályozza, hogy a jármű a fék behúzása nélkül elguruljon. A rendszer automatikusan kiválasztja az optimális féknyomást az emelkedő vagy a lejtő függvényében.

Tolatókamera

Hátsó kamera, valamint a 360 fokos kamera rendszer (felszereltség függvényében elérhető).
Még nagyobb biztonságot nyújt parkoláskor: a tolatókamera. A középkonzolon található 8″-os képernyő a jármű teljes környezetét mutatja, és madártávlatból is láthatóvá teszi a jármű mozgási irányát.

Kitolatás asszisztens

Ugyanazt az érzékelő technológiát használja, mint a holttérasszisztens, és a keresztirányú parkolóhelyről való tolatáskor vizuálisan és akusztikusan figyelmeztet a keresztező járművekre. A funkció felszereltség függvényében elérhető.

Mitsubishi Eclipse Cross PHEV adaptive rendszerek
Mitsubishi Eclipse Cross PHEV adaptiv rendszerek

Adaptiv rendszerek

Az alábbi felszereltség függvényében elérhető rendszerek:

[lists style=”style1″ line=”1″]
  • Adaptív sebességtartó automatika
  • Ütközésre figyelmeztető rendszer vészfékasszisztenssel
  • Gyalogosérzékelés
  • Gyorsulásmegelőző rendszer
  • Távolsági asszisztens
  • Sávtartó asszisztens
[/lists]

Valamennyi kép illusztráció.