Mitsubishi Tóth Szolnok

Egyedi ajánlatokkal várjuk a Mitsubishi Tóth Szolnok márkakereskedésben az ország egyik legnagyobb elérhető készletével, a Mitsubishi hibrid modelljeire specializálódva.

Amennyiben szeretne mindent megtudni a Honda modelljeiről, akkor kérjük látogassa meg a Mitsubishi hivatalos weboldalát, majd térjen hozzánk vissza egyedi ajánlatért.

Honda Mitsubishi Szolnok

Cégünket 1991-ben alapítottuk autóértékesítésre és szerviz szolgáltatásra. 2007. évben építettük meg újabb autószalonunkat, a Mitsubishi gépjárművek értékesítésére.

Küldetésünk, hogy minden ügyfelünk részére a lehető legszínvonalasabb szolgáltatást nyújtsuk mind az autóértékesítés, mind a szervízszolgáltatás és az egyéb kiegészítő autós termékek kereskedelme területén. A legfőbb célunk a vevők elégedettségének folyamatos, hibátlan biztosítása. Ennek a célnak az érdekében mind a tulajdonosok, mind a munkatársaink mindent megtesznek.

Cégfilozófiánk alapja a folytonos megújulás, termékeink és szolgáltatásaink folyamatos bővítése. Tudjuk munkánk minősítése ügyfeleink elégedettségén keresztül mérhető le, ezért törekszünk ügyfeleink minőségi és egyedi kiszolgálására. Minden napos munkánkban igyekszünk a Mitsubishi vállalati alapfilozófiájának megfelelni –  az ügyfeleink teljes megelégedésének elnyerésére, mely törekvésünket a legnagyobb elkötelezettséggel tesszük.

Rugalmas munkamódszerünk lehetővé teszi, hogy rövid határidővel ügyfeleink igényeihez és a dinamikusan változó világ kihívásaihoz maximálisan alkalmazkodva dolgozzunk. Arra törekszünk, hogy a legmagasabb minőségi színvonalú termékeinket elérhető áron értékesítsük  az Ön számára.

Nálunk egy üzleti kapcsolaton túlmutató, igazi autóvásárlási és szervizelési Mitsubishi-élmény várja! Ügyfeleinket kellemes környezetben, kávéval, frissítővel várjuk. Jöjjön el hozzánk és tapasztalja meg, hogy professzionális munka és a vendégszeretet, az ügyfelekkel való személyes törődés egyszerre is megvalósítható.

Márkakereskedésünk elkötelezett a környezet védelme mellett, így legfrissebb projektünk keretében napelemes rendszert építettünk ki, melyről részéletesen itt olvashat. A megújuló energetikai fejlesztésünk célja, hogy csökkentsük cégünk ökológiai lábnyomát.

szechenyi