Mitsubishi Eclpise Cross Plug-in Hybrid komfort

Mitsubishi Eclpise Cross Plug-in Hybrid komfort

Élvezze minden utazása során a magas üléspozíciót és a kiváló körkörös kilátást. Ismerje meg a Mitsubishi Eclpise Cross Plug-in Hybrid komfort jellemzőit.

Mitsubishi Eclipse Cross PHEV
Mitsubishi komfortzóna

Mitsubishi komfortzóna

Élvezze minden utazása során a magas üléspozíciót és a kiváló körkörös kilátást. A modern funkciók sokasága biztosítja, hogy Ön nyugodtan, biztonságban érje el úti célját és az utazás kellemesen teljen.

A belső tér az SUV modellekre jellemző biztonságérzetet nyújtja, és elegendő személyes teret hagy ahhoz, hogy minden vezetést élmény legyen.

Mitsubishi Eclpise Cross Plug-in Hybrid - ergonómiuks műszerfal
Ergonomikus műszerfal

Ergonomikus műszerfal

Az ergonomikus műszerfal úgy lett kialakítva, hogy minden vezetéshez kapcsolódó funkció könnyen átlátható és elérhető legyen. Minden kezelőszerv könnyen elérhető és intuitív módon kezelhető, ezáltal megteremtve az otthonos “Mitsubishi” érzést a volán mögött.

Mitsubishi Eclipse Cross PHEV elektromos első ülések
Elektronikusan állítható első ülések

Elektromosan állítható első ülések

Az elektromosan állítható első ülések (felszereltség függvényében elérhető) segítségével a vezető és az első utas egyaránt a legkényelmesebb üléspozícióban helyezkedhet el az utazás során.

Mitsubishi Eclipse Cross Plug-in Hybrid fűthető kormánykerék
Fűthető kormánykerék

Fűthető kormánykerék

Tapintható kényelem a legnagyobb hidegben is. Kellemes, meleg érintésű fűthető kormánykerék (felszereltség függvényében elérhető), amely segít a vezetésre koncentrálni még a legzordabb körülmények között is.

Mitsubishi Elcpise Cross Plug-In Hybrid ülés
Kényelmes ülések

Kiemelkedő üléskomfort

Legyen szó strapabíró szövetről, kiváló minőségű, feldolgozott mikroszálas/műbőr kombinációról vagy bőr belsőről (felszereltség függvényében változó elérhetőség): az ülések nagyon kényelmesek és kiváló oldaltartást biztosítanak, így hosszabb utak megtétele során is tökéletes partner az Eclpise Cross PHEV.

Mitsubishi Eclipse Cross Plug-in Hybrid elektromos panoráma napfénytető
Elektromos panoráma napfénytető

Elektromos panoráma napfénytető

Szereti az áramló levegő szabadságát? A kétrészes panorámatető elöl elektromosan nyílik, emelő funkcióval és elektromos napellenzővel rendelkezik. Növelje meg a beáramló fény mennyiségét az elektromos panoráma napfénytetővel (felszereltség függvényében elérhető).

Mitsubishi Eclipse Cross PHEV Head-up Display
Head-up Display

Head-up display

A sebesség, a navigációs utasítások és az aktív biztonsági rendszerek üzenetei kristálytisztán és világosan jelennek meg a vezető látómezejében a Head-up Display kijelzőn (felszereltség függvényében elérhető).

Mitsubishi Eclpise Cross PHEV csomagtér

230 V-os aljzat

Az Elcipse Cross PHEV akár áramforrásként is szolgálhat. A csomagtérben található 230 V-os aljzat (felszereltség függvényébven elérhető) az elektromos készülékek (max. 1500 W teljesítményig) áramellátását is biztosítja, például a laptop, a kávéfőző vagy a hűtődoboz számára.

Mitsubishi Eclipse Cross Plug-in Hybrid fűthető hátsó ülések
Fűthető hátsó ülések

Ülésfűtés akár a hátsó ülések esetén is

Szeretne gondoskodni a hátsó üléseken utazók kiemelt kényelméről is? Rendelje meg az ülésfűtést a hátsó ülésekhez is. (felszereltség függvényében elérhető)

Infotainment rendszerek

A “Smartphone Link Display Audio II” infotainment rendszer összekapcsolja mobiltelefonját a járművel, amely infotainment funkciói így egyszerűen kezelhetőek hangvezérléssel vagy a nagy felbontású 8″-os színes kijelzőn keresztül. A felhasználói felületet a vezetés közbeni könnyű kezelhetőségre optimalizálták.

Mitsubishi Eclipse Cross Plug-in Hybrid Apple Carplay rendszer
Apple Carplay rendszer

Apple Carplay rendszer

Az érintőképernyő vagy a hangvezérlés segítségével telefonálhat, üzeneteket írhat vagy elindíthatja a zenét – mindezt az Apple CarPlay segítségével. Az Apple Maps megbízhatóan elvisz az úti célodhoz. Ezenkívül többek között azt is elérheti, hogy Siri leírja Önnek az utat.

Az iPhone, a Siri, az Apple CarPlay és az Apple Music az Apple Inc. védjegyei, az Egyesült Államokban és más országokban bejegyzett védjegyek. Az Apple CarPlay-ről és az alkalmazások kompatibilitásáról további információkat a https://www.apple.com/de/ios/carplay oldalon talál.

Mitsubishi Eclipse Cross Plug-in Hybrid Android Auto rendszer
Android Auto rendszer

Android Auto rendszer

Telefonálhat, diktálhat szöveges üzeneteket vagy ellenőrizheti a bejövő üzeneteket: Az Android Auto™ segítségével mindezt egyszerűen hangvezérléssel teheti meg. A Google Maps™ biztonságosan elviszi Önt úti céljához – folyamatosan frissített forgalmi adatokkal.

Az Android, az Android Auto és a Google Play a Google LLC védjegyei. Az Android Auto és az alkalmazások kompatibilitásával kapcsolatos további információkért látogasson el a www.android.com/auto weboldalra.

Mitsubishi Eclipse Cross PHEV sound system
Kiváló hangrendszer

Mitsubishi Power Sound-System

Adjon teret a zenének: a kiváló minőségű Sound-System (felszereltség függvényébenelérhető) 510 W-os erősítővel, digitális jelfeldolgozóval és 8 csúcskategóriás hangszóróval már az első hangtól kezdve inspirálja a zene rajongóit.

Mitsubishi Eclipse Cross PHEV mobile app
Mitsubishi Eclipse Cross PHEV mobile app

Mobil app

Az okostelefon-alkalmazással az Infotainment rendszer számos funkcióját vezérelheti (az app telepítése és a funkciók használata felszereltség függvényében elérhető). Beállíthatja például a töltöttségi szintjelzőt, a töltésidőzítő funkciót vagy a légkondicionálót, és további információkat kérdezhet le autójáról.

Valamennyi megjelenített kép illusztráció.